Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 12:26

Οριστικός ανάδοχος με έκπτωση 45,52 % στο έργο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την ετοιμασία των τευχών δημοπράτησης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και την προκήρυξη του διαγωνισμού στις 2 Οκτωβρίου 2019, για το έργο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού», το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με προϋπολογισμό 1.170.000 €, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ).

Μετά την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου στις 24 Δεκεμβρίου 2019, με έκπτωση 45,52 %, σήμερα σας ανακοινώνουμε ότι ο προσωρινός ανάδοχος έγινε και οριστικός με έκπτωση 45,52 %, κατόπιν του απαραίτητου ελέγχου των δικαιολογητικών του και του προβλεπόμενου προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό. Μένει τώρα η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο. Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της ανακήρυξης του οριστικού αναδόχου.

mytikaspress.gr

Διαβάστηκε 1088 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.