Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:33 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 18:13

Πέρασε από το Αγρίνιο στο δρόμο για την προεδρία της ΕΟΚ ο Π. Φασούλας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση με το νέο ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ και το Γ. Παπαναστασίου

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της ΕΣΚΑΒΔΕ, παρουσία 44 σωματείων, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14/6.  Ενόψει όμως της εκλογικής διαδικασίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Κυριακή στο Αγρίνιο βρέθηκε και ο Παναγιώτης Φασούλας, που διεκδικεί την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο παλαίμαχος μπασκετομπολίστας, μέλος της θρυλικής ομάδας του 1987, που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ, πλαισιωμένος από τον Ευθύμη Ρεντζιά και το Μέμο Ιωάννου, που συμμετέχουν στο συνδυασμό του, παρακολούθησε από κοντά τις διεργασίες για το νέο ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ, όπου ο Κώστας Νικάκης επανεκλέχθηκε στην προεδρία του ΔΣ.

Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι, εθεάθησαν στο γνωστό καφενείο Ηλιού να περνούν χαλαρές στιγμές με ανθρώπους του μπάσκετ από την Αιτωλοακαρνανία και το Αγρίνιο, αλλά και να ζητούν για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΟΚ, όπου φέτος θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης, καθώς ο επί σειρά δεκαετιών ισχυρός άνδρας του μπάσκετ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία (έχοντας ξεπεράσει το όριο ηλικίας).

Εκεί η παρέα μεγάλωσε, καθώς οι άνθρωποι του μπάσκετ συναντήθηκαν και με το δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, το αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Ράπτη και τον πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Π. Μπεσίνη.

Το νέο Δ.Σ της ΕΣΚΑΒΔΕ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΝΙΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΠΕΣΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ : ΣΕΡΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΜΕΛΗ : ΤΣΩΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΠΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΗΜΟΛΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΙΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΣ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1565 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.