Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 20:40

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας: Συγχαρητήρια στο προσωπικό της Υ.Α. Αγρινίου για τη συνεργασία στον εντοπισμό των δυο ανηλίκων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου, οι οποίοι σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εντόπισαν δύο ανήλικα, τεσσάρων και εννέα ετών, αντίστοιχα, για τα οποία υπήρχε εδώ και ένα χρόνο αγγελία αναζήτησης “Amber Alert”, από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα,  αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, κατάφεραν να εντοπίσουν σε διαμέρισμα της πόλης του Αγρινίου τα δύο ανήλικα, τα οποία βρισκόταν σε καθεστώς Αρπαγής από την 04-07-2019.

Τα ανήλικα παραδόθηκαν σε ειδικούς γιατρούς με την μέριμνα του Χαμόγελου του Παιδιού, που όλα τα χρόνια λειτουργίας του, προσφέρει στην Ελληνική Κοινωνία.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                    ΔΙΩΤΗΣ  Νικόλαος

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1400 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.