Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 13:31

Ο Βρέσκας σφυρίζει στο Λαμία - Παναιτωλικός (Δευ 8/6/2020 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Βρέσκας από την Πιερία ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Λαμία – Παναιτωλικός. Βοηθοί του θα είναι ο Φωτόπουλος (Αθήνας) και ο Παπαδάκης (Ηρακλείου). Τέταρτος ο Καραντώνης (Ημαθίας). Στο VAR ο Φωτιάς (Πέλλας) και ο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Ο Βρέσκας έπαιξε μια φορά σε αγώνα του Παναιτωλικού φέτος και τα καναρίνια είχαν πολλά παράπονα. Ήταν στο Περιστέρι όπου με σκορ 1-0 από το 1ο λεπτό (με οριακό οφσάιντ του Μανούσου), ακυρώθηκε γκολ του Μοράρ (αλλά ανακάλυψε ότι ήταν οφσάιντ ο… Γιοβάνοβιτς) με το οποίο ισοφάριζε ο Παναιτωλικός. Και μάλιστα αφού έκανε χρήση VAR!

Το VAR τον εξέθεσε και στο τέλος του αγώνα όταν απέβαλε τον Μαλή, στη συνέχεια τον διόρθωσε αποβάλλοντας τον Γιοβάνοβιτς. Δίχως να υπάρχει παράβαση ούτε από τον ένα, ούτε από τον άλλο…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1497 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.