Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:55 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 10:51

Δύσκολη έξοδος για τη Σαχτιόρ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Highlander

Παίξε δωρεαν φρουτακια sizzling χωρίς λεφτά

Καλά πήγαμε και χθες, μιας και η Τορπέντο Ζόντινο κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 2-1 της Σμολέβιτσι και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε την επιλογή μας στον 1 και Over 1.5, σε απόδοση 2.20. Πάμε και στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου θα επιλέξουμε και πάλι αναμέτρηση από την Λευκορωσία.

Η επιλογή μας έρχεται από την αναμέτρηση της Ντινάμο Μινσκ με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Η φιλοξενούμενη είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η έξοδός της στο σημερινό ματς, κόντρα σε μια Ντινάμο Μινσκ, η οποία όχι μόνο είναι αήττητη στα τελευταία δύο παιχνίδια της, αλλά έχει βελτιώσει και πάρα πολύ την άμυνά της. Δέχθηκε ένα γκολ στα πρόσφατα δύο ματς και γενικά δείχνει ικανή να κρατήσει και πάλι χαρακτήρα στο αμυντικό σκέλος.

Όσο για την αήττητη εδώ και έξι αναμετρήσεις Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, μετράει πέντε νίκες στα έξι αυτά ματς και το εντυπωσιακό είναι ότι μόνο στο ένα από αυτά τα έξι ματς έχει δεχθεί γκολ. Σε όλα τα άλλα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και δεν είναι απίθανο να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και στη σημερινή αναμέτρηση.

Με βάση ότι και οι δύο δείχνουν να έχουν μια αμυντική τάση, θα πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε απόδοση 2.10.

Διαβάστηκε 1612 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.