Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:14 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 17:56

Αγρίνιο: Εργασίες πλακόστρωσης κι επισκευή φωτεινών σηματοδοτών στα Καραπανέικα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 349.999,99 ευρώ

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου η μελέτη του έργου για την αναβάθμιση και προσαρμογή φωτεινής σηματοδότησης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και εργασίες ανάπλασης στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέικα).

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 349.999,99 ευρώ με ΦΠΑ το οποίο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου έτους 2020.

Επειδή πρόκειται για έργο που αφορά στην υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης και ειδικότερα στην αναβάθμιση – επισκευή φωτεινών σηματοδοτών, είναι αναγκαία η κατεπείγουσα δημοπράτησή του, προκειμένου να μην καθυστερήσει η εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και η λειτουργία των σηματοδοτών στην οδό Εθν. Αντίστασης. Η παρέμβαση αφορά την αναβάθμιση και την προσαρμογή της φωτεινής σηματοδότησης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Επί της 28ης Οκτωβρίου θα εκτελεστούν εργασίες πλακόστρωσης, ανύψωσης φρεατίων αποχέτευσης καθώς και ανύψωσης και προσαρμογής του ύψους της οδού σε αυτό της πλατείας για την ενοποίηση του χώρου.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.