Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:59 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 02:02

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας καταδικάζει τα σχόλια του Προέδρου Επιμελητηρίου για «γύφτους γείτονες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τα σχόλια περί «γύφτων» γειτόνων για Αιτωλοακαρνάνες και Ηπειρώτες από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας (για τις οποίες ζήτησε συγγνώμη και έδωσε εξηγήσεις με ανακοίνωσή του), ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τα καταδικάζει.

Μ​άλιστα τονίζει ότι «οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές και δεν εκφράζουν ούτε τον εμπορικό ,ούτε τον επαγγελματικό κόσμο της Λευκάδας αλλά ούτε και κανέναν Λευκαδίτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας:

Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει και αφορά σχόλια του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν δημιουργήσει αρνητική εικόνα του νησιού μας στους όμορους νομούς και όχι μόνο,το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας ξεκάθαρα καταδικάζει τέτοιου είδους απόψεις, απ’όπου και αν προέρχονται και τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές και δεν εκφράζουν ούτε τον εμπορικό, ούτε τον επαγγελματικό κόσμο της Λευκάδας αλλά ούτε και κανέναν Λευκαδίτη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

Πηγή: mylefkada.gr

Διαβάστηκε 975 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.