Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:02 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 17:51

Η ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανακοίνωσή του το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας καλεί στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς κατά του νέου ασφαλιστικού. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00, στην Πλατεία Ομόνοιας.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι

Ο Νόμος που σχεδιάζει να ψηφίσει η Κυβέρνηση, έρχεται να προστεθεί στους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους,  και συνιστά μια συνολική αντεργατική – αντιασφαλιστική αναδιάρθρωση,  που διαλύει ότι έμεινε όρθιο από το Δημόσιο αλληλέγγυο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέποντάς το σε ανταποδοτικό με κατεύθυνση να γίνει πλήρως κεφαλοποιητικό.

Στα πλαίσια της προάσπισης του Δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης πρέπει η αντίστασή μας να πάρει πανεργατικά και παλλαικά χαρακτηριστικά.

Για τους λόγους αυτούς συμμετέχουμε  όλοι και όλες, στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο, το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00, στην Πλατεία Ομόνοιας που συνδιοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς.

Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει!

ΥΓ.

Η ΑΔΕΔΥ μισθώνει λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από το Αγρίνιο  το Σάββατο στις 7πμ έξω από το 3ο Λύκειο Αγρινίου και επιστρέφει το βράδυ.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Πέμπτη βράδυ στο τηλ.6977673964

πηγή: http://agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2636 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 02:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία