Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:23 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 00:05

Επιστροφή στο…. απουσιολόγιο διάλεξαν οι μαθητές της Γ Λυκείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα η χθεσινή πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των σχολείων για τους μαθητές της Γ Λυκείου. Οι μαθητές που σε λίγες εβδομάδες θα δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις προτίμησαν –πανελλαδικά και στο Αγρίνιο– να μην αλλάξουν τα ειωθότα… Να «αξιοποίησουν» δηλαδή τις διαθέσιμες απουσίες, για να προετοιμαστούν εντατικότερα για τις εξετάσεις απουσιάζοντας από τις τελευταίες ημέρες της διδακτικής χρονιάς.

Μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών που προσήλθε σήμερα στα σχολεία, το έκανε κυρίως με σκοπό να διευθετήσει λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς το προσεχές διάστημα λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα που προβλέπεται η επάνοδος των μαθητών των Γυμνασίων και των υπολοίπων τάξεων του Λυκείου, θα μπορέσει να βγάλει ίσως κάποια συμπεράσματα για τη λειτουργία των σχολείων στη μετά κορονοϊού εποχή. Αν και πάλι εκφράζονται φόβοι για μειωμένη προσέλευση μαθητών, καθώς μια μερίδα γονέων φέρεται να μην έχει πειστεί από τα μέτρα ασφαλείας και τους νέους κανόνες που εξαγγέλθηκαν σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 914 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.