Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:01 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 18:44

Χαρδαλιάς: Από 18 Μαΐου επιτρέπεται η μετακίνηση σε ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη – Από τις 25 Μαΐου στα νησιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν θα επιτραπεί αν όλα πάνε καλά η μετακίνηση προς τα νησιά, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Από τις 18 Μαΐου θα επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό και προς την Κρήτη.

Την σκυτάλη από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό

«Ομαλά κύλησε η πρώτη ημέρα» είπε ο κ. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην β φάση ανοίγματος των καταστημάτων και πρόσθεσε ότι η γενική εικόνα είναι ότι τηρήθηκαν τα μέτρα προφύλαξης. «Από την αρχή της κρίσης ενημερώνουμε για κάθε μέτρο. Έτσι, από τις 18 Μαΐου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη. Πρόθεσή μας είναι η μετακίνηση προς όλα τα νησιά να επιτραπεί αν όλα πάνε καλά από τις 25 Μαΐου», είπε ακόμα.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι είναι σημαντική η τήρηση αποστάσεων και λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών πολλοί θα επιλέξουν κάποια παραλία. Εκεί, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόνισε.

Νωρίτερα, ο κ. Τσιόδρας εμφανίστηκε ανήσυχος στην ενημέρωση λέγοντας ότι «δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να είμαστε πιο προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να το πάρουμε στα αστεία», είπε χαρακτηριστικά.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1083 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.