Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:12 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 19:42

Οι νοσηλευτές που προσλαμβάνονται για τρίμηνο στις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι πρώτες Κινητές Ομάδες ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της COVID-19 ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ, ειδοποιήθηκαν και προσήλθαν οι πρώτοι επιτυχόντες νοσηλευτές και οδηγοί, οι οποίοι υπεβλήθησαν στον σχετικό έλεγχο για την ανίχνευση τυχόν ύπαρξης του ιού SARS-CoV-2.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων των κινητών μονάδων στην επικράτεια τις δύο πρώτες μέρες ήταν όλα στο σύνολο τους αρνητικά στον κορωνοϊό.

Η ίδια διαδικασία θα τηρηθεί για όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πρόσληψης του ΕΟΔΥ και εργαστούν στο πρόγραμμα. Σταδιακά, και σύμφωνα με τις ανάγκες και τον σχεδιασμό του Οργανισμού, θα προσληφθούν 500 νοσηλευτές, 500 οδηγοί και 100 διοικητικοί υπάλληλοι σε όλη την επικράτεια.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020».

Οι επιτυχόντες νοσηλευτές που θα πιάσουν δουλειά και στην Αιτωλοακαρνανία αναρτήθηκαν στο site του ΕΟΔΥ, ενώ τις επόμενες μέρες θα βγουν και τα αποτελέσματα των οδηγών που θα προσληφθούν ώστε να ξεκινήσουν τεστ κορωνοϊού στην περιοχή.

Σταδιακά οι κινητές μονάδες σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ θα φτάσουν σε όλη την επικράτεια.Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (ΔΕ οδηγοί, ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτές, ΠΕ διοικητικοί) με καθεστώς συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας 3 μηνών, με δυνατότητα παράτασής τους για ένα επιπλέον τρίμηνο, με αντικείμενο τη στελέχωση 500 Κινητών Ομάδων ειδικού σκοπού (ΚΟΜΥ) και τηλεφωνικού κέντρου ΕΟΔΥ.

Οι επιτυχόντες για τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2188 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία