Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:10 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 19:33

Χαρδαλιάς: «Λίγες μέρες ακόμη σπίτι, ώστε να βάλουμε ακόμη καλύτερα θεμέλια για την επόμενη μέρα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι είπε για την Πρωτομαγιά και για την επόμενη μέρα

«Μένουμε λίγες μέρες ακόμη σπίτι, ώστε να βάλουμε ακόμη καλύτερα θεμέλια για την επόμενη μέρα» είπε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, «σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ισχύουν στο ακέραιο τα μέτρα, ενώ αύριο, Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, θ’ απευθυνθεί στους πολίτες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξηγώντας το σχέδιο της κυβέρνησης για το επόμενο στάδιο».

Μιλώντας για την Πρωτομαγιά, ο Υφυπουργός τόνισε αρχικά πως «ισχύουν όλα τα περιοριστικά μέτρα για την Πρωτομαγιά, οι εορτασμοί της οποίας μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των μέτρων» και συμπλήρωσε πως «φέτος δεν θα κάνουμε ότι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια την ημέρα αυτή. Θα μείνουμε σπίτι».

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε: «Στοίχημα η κυκλοφορία μας με έμφαση στην ατομική υγιεινή και σεβασμό στους συμπολίτες μας. Πιθανόν να χρειαστούμε να επαναφέρουμε μέτρα, αν χρειαστεί».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 905 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.