Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 18:39

ΑΣΕΠ: Στα «σκαριά» προκηρύξεις 1209 θέσεων – Δείτε σε ποιους φορείς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπό επεξεργασία είναι στο ΑΣΕΠ το σχέδιο προκήρυξης του υπουργείου Υγείας για την πλήρωση 1.209 θέσεων όλων των κλάδων-ειδικοτήτων, κατηγορίας ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ-ΥΕ.

 Το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται και σχέδιο προκήρυξης για την πλήρωση 139 θέσεων τελωνειακών ΠΕ, που θα προσληφθούν στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) από τους επιλαχόντες του διαγωνισμού 1Γ/2017, έπειτα από σχετικό αίτημά της.

Στο μεταξύ, και σχέδιο προκήρυξης για 26 θέσεις στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ. Οι θέσεις θα είναι για προσωπικό ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ.

Στην ίδια προκήρυξη θα περιλαμβάνονται τέσσερις θέσεις ΠΕ-ΤΕ-ΥΕ στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), καθώς και έξι θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος, για προσωπικό κατηγορίας ΔΕ.

Για όλους τους παραπάνω φορείς οι εν λόγω προκηρύξεις αναμένονται από τον Μάιο.

thebest.gr

Διαβάστηκε 2564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία