Τετάρτη, 29η Μαίου 2024  2:40 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 17:53

Οι Αγρινιώτες αστυνομικοί αναχωρώντας για Έβρο:”Σε όλες τις μάχες μπορούμε να νικήσουμε, μόνο να τις δώσουμε μαζί”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ταξίδι τους για τον Έβρο ξεκίνησαν σήμερα , Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, οι 20 αστυνομικοί από την περιοχή του Αγρινίου.

Υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και συμμετέχουν στη διμοιρία.

Μεταβαίνουν στην παραμεθόριο ώστε να ενισχύσουν τη φύλαξη των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία, τα οποία το τελευταίο διάστημα «πολιορκούνται» από μετανάστες και πρόσφυγες, που προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από τη γείτονα χώρα.

Οι αστυνομικοί του Αγρινίου ουσιαστικά θα αντικαταστήσουν τους 20 της Διεύθυνσης Αιτωλίας που θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα έδωσαν το δικό του αισιόδοξο μήνυμα  για την αντιμετώπιση των κρίσεων, τόσο αυτής κορωνοϊού, όσο και του προσφυγικού. Το μήνυμα αναφέρει:

«Απ’το μέτωπο του κορωνοϊού, στο μέτωπο του Έβρου. Σε όλες τις μάχες μπορούμε να νικήσουμε, χρειάζεται μόνο να τις δώσουμε όλοι μαζί. Εμείς έξω στα μέτωπα κι εσείς μέσα σε καραντίνα. Είναι εξίσου σημαντικό για την νίκη να μείνετε μέσα στα σπίτια σας. Όταν περάσει όλο αυτό να είμαστε πάλι όλοι μαζί, υγιείς και να πούμε ότι τα καταφέραμε».

astynom akarnan 20 3 2020

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 720 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.