Πέμπτη, 30η Μαίου 2024  7:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 17:59

Ζητά επανασύνδεση για τα νοικοκυριά με κομμένο ρεύμα το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει “την αδιαφορία και τη στάση της ΔΕΗ απέναντι σε πολίτες οι οποίοι έχουν κομμένη την παροχή ρεύματος στις οικίες τους λόγω οφειλών”.

Το Ε.Κ.Α. σημειώνει πως έκανε παράσταση στο Διευθυντή της ΔΕΗ στο Αγρίνιο και η απάντηση ήταν ότι “η κεντρική διοίκηση δεν έχει πάρει απόφαση ακόμα και ότι το συζητάει”.

Παράλληλα, ζητά την παρέμβαση της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργών.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου αναφέρει:

Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής την αδιαφορία της Διοίκησης της ΔΕΗ απέναντι στα λαϊκά νοικοκυριά που έχει κόψει το ρεύμα.
Σ’ αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε, με την επιδημία του κορωνοϊού σε εξέλιξη και την προτροπή των υπεύθυνων υγειονομικών υπηρεσιών να μένουμε στο σπίτι, είναι εγκληματικό να υπάρχουν νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και νερό.

Το Ε.Κ.Α. έκανε παράσταση στο Διευθυντή της ΔΕΗ στο Αγρίνιο και η απάντηση ήταν ότι η κεντρική διοίκηση δεν έχει πάρει απόφαση ακόμα και ότι το συζητάει.
Απαιτούμε άμεσα την παρέμβαση της κυβέρνησης, του υπουργείου ενέργειας, να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Να επανασυνδεθούν όλα τα ρεύματα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό.

Απαραίτητη η ατομική ευθύνη αλλά και η κρατική ευθύνη. Το κράτος έχει χρέος να δίνει λύσεις στα προβλήματα του λαού και να μην αρκείται μόνο σε εξαγγελίες.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 782 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.