Τρίτη, 14η Μαίου 2024  12:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 14:04

Κλειστά τα Πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου και του Μεσολογγίου λόγω κορωνοϊού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την ακόλουθη ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο Πατρών ενημερώθηκαν οι φοιτητές για τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊο, στο πλαίσιο των οποίων δεν διεξάγονται μαθήματα σήμερα, αλλά ούτε αύριο. Συνεπώς τα τμήματα του Αγρινίου είναι και θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Ειδικών Λοιμωξιολόγων για το νέο Κορωνοϊό Καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Τσιόδρα, σας ενημερώνουμε:

“Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη Λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό, αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση η λήψη εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του ιού στην περιοχή.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν αναστολή της λειτουργίας όλων των δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων, καθώς και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων (θεάτρων, κινηματογράφων, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία), για την περίοδο 5 έως 6 Μαρτίου 2020″. 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 849 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.