Κυριακή, 12η Μαίου 2024  11:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 19:04

Μεσολόγγι: Ο πατήρ Αντώνιος ευχαριστεί για το μήνυμα ελπίδας…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις θερμές του ευχαριστίες θέλησε να εκφράσει ο Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου από την Κιβωτό του Κόσμου προς τον Γεώργιο Παπαγεωργίου για το μήνυμα ελπίδας που έστειλε μέσω του γκράφιτι που κοσμεί έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους του Μεσολογγίου.

Η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Παπαγεωργίου,

Παρακαλώ δεχθείτε τις θερμότατες ευχαριστίες μου για την τιμή που κάνατε  σε εμένα και στην Κιβωτό του Κόσμου με το έργο σας. Η ταύτιση αυτή του προσώπου μου και των εννοιών της Ελλάδας και της Αγάπης που ήταν το μήνυμα το οποίο θελήσατε να περάσετε στην πόλη σας και στους συνανθρώπους μας γενικότερα , αντικατοπτρίζει τις αρχές που διέπουν το έργο μας και τον καθημερινό μας αγώνα να τις  εμφυσήσουμε στα παιδιά που μεγαλώνουν κοντά μας. Μέσω της υπέροχης αυτής τοιχογραφίας σας, αναδεικνύετε το δύσκολο έργο της Κιβωτού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς εσάς και τους νέους καλλιτέχνες που σας πλαισιώνουν, εγώ προσωπικά και όλοι εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου για την ευγενική σας αυτή κίνηση  και για την πολύτιμη στήριξή σας προς τον Οργανισμό μας . Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1009 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.