Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:38 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 11:22

Η Διεθνής Αδελφότητα απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκημένων έκοψε την πίτα της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία πλήθους κόσμου η Διεθνής Αδελφότητα Απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκημένων, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποίησε εκδήλωση στον Πολυχώρο ‘ΚΟΧΛΙΑΣ’ με θέμα: ‘Περιμένοντας τα 200 χρόνια από την Επανάσταση’.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Το θέμα της εκδήλωσης ανέπτυξε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Ιωάννης Μακρής, ενώ την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος Π. Δημήτριος Κολοκούρας. Η τυχερή της χρονιάς ήταν η κυρία Μαρία Χασιώτη, μέλος της Αδελφότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και μέλος της Αδελφότητας Κώστας Λύρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Σπύρος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση Γεώργιος Σωτηρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και ιδρυτικό μέλος της Αδελφότητας Ιωάννης Γυφτογιάννης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γερ. Γούργαρη, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ι.Π. Μεσολογγίου Όλγα Δασκαλή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Κούστας και η Ανακρίτρια Αλεξάνδρα Ορφανίδου.

Επίσης, παρέστησαν στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου του Ερυθρού Σταυρού κ. Άρης Τριβλής, η Πρόεδρος του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκατάστασης ‘Παναγία Ελεούσα’ κα. Διονυσία Σαμαντά καθώς και μέλη του Δ.Σ., η Πρόεδρος Συμβολαιογράφων Μεσολογγίου και Μέλος της Αδελφότητας κα. Ασπασία Καρατζογιάννη, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλοακαρνανίας κα. Μαίρη Χρυσικοπούλου, η Πρόεδρος του Λαογραφικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσολογγίου κα. Ευφροσύνη Πετροπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΄Φίλοι του Ραδιοφώνου΄ κ. Ιωάννης Ατσαλάκης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου κ. Γεράσιμος Κοτσίρης καθώς και μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου κ. Γιάννης Τσαλαφούτας, εκπρόσωποι του συλλόγου πανηγυριστών «Ο Άγιος Συμεών». καθώς και εκπρόσωπος του Ομίλου Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ΛΙΑΡΟΣ».

Η Αδελφότητα επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.