Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 21:43

Παναιτωλικός - Βόλος 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: Υπάρχει φόβος στην ομάδα

Στην ύπαρξη φόβου στην ομάδα που έχει σαν αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά εστίασε στις δηλώσεις του ο Μάκης Χάβος που αναφέρθηκε επίσης στη διαιτησία και στην εικόνα του Παναιτωλικού που δεν αξίζει να είναι- όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χάβος- προτελευταίος.

Αναλυτικά ανέφερε ο προπονητής του Παναιτωλικού μετά τον αγώνα με τον Βόλο (1-1):

« Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και μέχρι το 15’ είχαμε κερδίσει έξι κόρνερ. Από εκεί και πέρα ως το 30’ ο Βόλος πήρε μέτρα χωρίς να απειλήσει. Προηγηθήκαμε σε ένα καίριο σημείο.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Βρεθήκαμε πάρα πολλές φορές με παραπάνω παίκτες στην επίθεση. Δυστυχώς δεν σκοράραμε δεύτερη φορά και δεχθήκαμε πάλι ένα κρύο γκολ στις καθυστερήσεις. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω γι’ αυτό το συνεχόμενο φαινόμενο είναι ότι υπάρχει φόβος. Είναι πολύ κρίμα γιατί ο Παναιτωλικός παίζει καλή μπάλα και δεν αξίζει να είναι προτελευταίος.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που για άλλη μια φορά ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε.

Σήμερα δεν αφήσαμε τον Βόλο να μας κάνει φάσεις. Η διακοπή των έξι λεπτών μας έκανε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει φοβία και αν φοβάσαι δεν λειτουργείς σωστά. Κάθε φορά είναι διαφορετικοί παίκτες στη φάση. Είναι φοβερό αυτό!

Οι προπονητές απαγορεύεται να μιλάμε για τη διαιτησία. Έχω μάτια όμως και βλέπω. Αν μιλούσα θα έλεγα πολλά. Ο Παναιτωλικός θέλει να τον παίζουν πενήντα – πενήντα. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα. Με αυτά που έχουν γίνει θα έπρεπε να έχουμε βγει στους δρόμους»!

Π.Κ.

Αλμπέρτο Γκαγιέγκο: Το πιστέψαμε και το καταφέραμε, μου αρέσει ο Παναιτωλικός

Καλά λόγια για τον Παναιτωλικό αλλά και για την πίστη που είχε η ομάδα του και έφερε τελικά τον βαθμό περιείχαν οι τοποθετήσεις του προπονητή του Βόλου κ. Γκαγιέγκο. Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:
« Αυτή την εβδομάδα έλεγα στους παίκτες μου πόσο μου αρέσει η ομάδα τουΠαναιτωλικού. Από τη στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα οι καλύτερες ομάδες σε σχέση με αυτό που παίζουν είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός. Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, είχε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες και άξιζε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος το ματς άλλαξε κάπως. Μετά το πέναλτι που τελικά δε μας δόθηκε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μετά αλλάξαμε το σύστημά μας βάζοντας τον Μπαλογιάννη και τον Λύρατζη σε σύστημα 4-1-4-1 και το πιστέψαμε και το καταφέραμε.
Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που μου αρέσει να βλέπω και κατακτήσαμε το βαθμό με δυσκολία. Αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς και γυρίζουμε πίσω χαρούμενοι».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2217 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.