Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:12 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 10:41

Σημεία από Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυο σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Λαμία, ενώ στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος τον ΟΦΗ. Θυμίζουμε πως και οι τέσσερις ομάδες προέρχονται από υποχρεώσεις για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, ενώ ακολουθεί εμβόλιμη.   

Παναιτωλικός – Λαμία

Ο Παναιτωλικός σημείωσε την σπουδαιότερη νίκη για φέτος στην σεζόν, περνώντας το εμπόδιο του Πανιωνίου στο κύπελλο. Χάριν στο 1-1 που διαμορφώθηκε στην παράταση (0-0 στη κανονική διάρκεια), οι Αγρινιώτες χαμογέλασαν στο φινάλε του έξτρα ημιώρου και πλέον στρέφονται στο πρωτάθλημα. Ενισχύθηκε με τον φορ της ΑΕΛ, Ντάουντα και γενικά έχει κάνει κινήσεις προκειμένου να γυρίσει το κλίμα. Η Λαμία αγχώθηκε ιδιαίτερα κόντρα στα Τρίκαλα, με 1-1 να της δίνει την πρόκριση πάντως. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 95ο λεπτό, με τον Μάντζιο να κάνει λελογισμένο rotation. Το πρόβλημα στην επίθεση είναι σημαντικό για την ομάδα, με τον Μπιανκόνι να κουβαλά ποινή από τον Πλατανιά στην Super League 2. Οι γηπεδούχοι παίζουν τελικό με αντίπαλο στα μέτρα τους. Άσος του 2.10.

Πανιώνιος – ΟΦΗ

Ο Πανιώνιος το πάλεψε στο κύπελλο, αποκλείστηκε όμως στην παράταση από τον Παναιτωλικό. Στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα, μιας και έφυγε ένας περιττός στόχος. Θυμίζουμε πως έπειτα από κακή εμφάνιση, ηττήθηκε με 3-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Ο νυν τεχνικός της ομάδας, Νίκκι Παπαβασιλείου (με θητεία στον ΟΦΗ), θα έχει ορισμένες σημαντικές επιστροφές σήμερα. Ο ΟΦΗ από την άλλη αποκλείστηκε από το Κύπελλο δίχως να πείσει. Με συνολικό σκορ 1-7 γκολ, ο ΠΑΟΚ τον άφησε εκτός συνέχειας, όμως το κέρδος ήταν ο δραστήριος Μάνος του 1ου ημιχρόνου. Οι Κρητικοί παραμένουν σκιά του εαυτού τους το τελευταίο διάστημα. Δίνονται σήμερα φαβορί, αλλά με την εικόνα τους μόνο για κόντρα προσφέρονται.

Ενημερώσου για το nba προγραμμα στο Nbaholics.gr

 

Διαβάστηκε 1693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.