Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:16 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 13:22

Επιθετικός και τερματοφύλακας οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σταδιακά έχουμε μία εικόνα πως θα κινηθούν οι «μικρομεσαίοι» της Super League στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι   

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αν και φυσικά οι ομάδες δεν περιμένουν την 1η του μηνός για να αρχίσουν τις κινήσεις τους. Ηδη ορισμένες προχωρούν σε προσθήκες, άλλες ξεκινούν επαφές και σταδιακά έχουμε μία εικόνα για το που θα… κοιτάξουν, πάντα βέβαια με γνώμονα τα υπάρχοντα δεδομένα. Ας μην ξεχνάμε πως ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπεί, από μία ενδεχόμενη παραχώρηση παίκτη ή κάποιον, χτυπάμε ξύλο, σοβαρό τραυματισμό. Ας δούμε λοιπόν, πλην «μεγάλων», πως διαμορφώνεται η κατάσταση.
*ΑΕΛ:  Ολα δείχνουν πως θα κινηθεί για φορ, ακραίο και ίσως στόπερ. Αλλά οι δύο πρώτες θέσεις δείχνουν «κλειδωμένες».
*Αστέρας Τρίπολης: Δεν αναμένονται ιδιαίτερες κινήσεις. Ισως υπάρξει μία επιπλέον… πινελιά στο μεσεοπιθετικό κομμάτι (ακραίος).
*Ατρόμητος: Φαίνεται πως θα υπάρξουν 1-2 προσθήκες. Κυρίως στον άξονα με ένα κλασικό «6αρι».
*Βόλος: Εχει ήδη πάρει δύο κεντρικούς αμυντικούς (Λιασίν Κανταμούρο, Βαγγέλης Οικονόμου) και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτήσει ακόμη «6αρο-8αρι», μπακ και ακραίο.
*Λαμία: Θα δούμε, όπως φαίνεται, μίνιμουμ δύο προσθήκες. Η μία αφορά «κόφτη» και η άλλη δημιουργικό χαφ ή εξτρέμ. Βέβαια δεν αποκλείεται να φτάσουμε στις 3.
*Ξάνθη: Ηδη μετρά δύο νέα πρόσωπα που μάλιστα ήταν και πέρσι στην ομάδα (Κασάδο αριστερό μπακ, Κάστρο φορ). Ισως γίνει κίνηση για στόπερ.
*ΟΦΗ: Από το «6» και πίσω (π.χ. κεντρικός αμυντικός) ενδέχεται να έχουμε 1 ή 2 προσθήκες.
*Παναιτωλικός: Ηδη έχει 4 «νέους» (Μουνιέ, Κέβιν, Αλβαρες, Τζανακάκης) και θα κάνει ακόμη 2 μεταγραφές (φορ, γκολκίπερ).
*Πανιώνιος: Ο Τζανδάρης θα «πιάσει» τη θέση του «μεγάλου» και από εκεί και πέρα θα αποκτηθούν «μικροί» για το μεσοεπιθετικό σκέλος και τον άξονα.
gazzetta.gr
Διαβάστηκε 1460 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.