Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:45 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 22:23

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για δύο eTwinning έργα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη διάρκεια του σχολικού έτους 2018-2019 οι μαθητές του τμήματος Ε2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου «Γιάννης Βλαχογιάννης» με υπεύθυνη δασκάλα την κ. Κοκμοτού Κωνσταντίνα υλοποίησαν δύο eTwinning έργα με τίτλους “Let’s start working about matematic materials” και “Christmas adventures with Santa”.

Αρχικά κατόπιν αξιολόγησης από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) και τα δύο αυτά έργα βραβεύτηκαν με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning. Σε επόμενο στάδιο, εφόσον τα δύο έργα ανταποκρίθηκαν σε ευρωπαϊκά πρότυπα, τους απονεμήθηκε Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΚΥΥ).

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας στα eTwinning έργα “Let’s start working about matematic materials” και “Christmas adventures with Santa”.

Αυτό σημαίνει πως η εργασία των μαθητών, της κ. Κοκμοτού Κωνσταντίνας και του σχολείου έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα δύο eTwinning έργα θα εμφανιστούν σ΄έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1457 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.