Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 22:21

Με επιτυχία το bazaar του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Bazaar 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019. Κατά τη διάρκειά του Bazaar διατέθηκαν προϊόντα αποκλειστικά από το εργαστήρι τοπικών προϊόντων του σχολείου που επιμελούνται οι κ.κ. Βαλλιανάτου Φωτεινή και Τίγκα Ελένη.

Στη συσκευασία των αντικειμένων συνεργάστηκε η κα Σιδέρη Νίκη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Bazaar προβάλλονταν από οθόνη οπτικοακουστικό υλικό με δράσεις του σχολείου που επιμελήθηκε ο κ. Νικάκης Γιάννης. Την οργάνωση της εκδήλωσης συντόνισε η κα Μπόκαρη Βασιλεία.

Το Γυμνάσιο Μεσολογγίου ευχαριστεί ιδιαίτερα την επιχείρηση Γοργολίτσας Α MONAMI AE για την πολύπλευρη στήριξή της. Το ElevenDrink&Dine για την απλόχερη και ζεστή φιλοξενία του, τα ΜΜΕ για την επικοινωνιακή τους βοήθεια, τους μαθητές του σχολείου που εκτός από ικανοί δημιουργοί απέδειξαν ότι είναι και άξιοι στο να προωθούν τις δημιουργίες τους και τέλος όλους όσους τίμησαν το bazaar με την παρουσία τους.

sinidiis.gr

Διαβάστηκε 1424 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.