Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:01 πμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 23:22

Εντυπωσιακά εγκαίνια για το IBHA gastrobar (φωτο-video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άνοιξε τις πόρτες του IBHA gastrobar στο Αγρίνιο, που πρόκειται να γίνει το σκέκι όσων αγαπούν το ιδιαίτερο φαγητό και το καλό κρασί. Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το  IBHA στους δεκάδες Αγρινιώτες που το επισκέφθηκαν χθες βράδυ, στα εγκαίνια του bar restaurant. To opening party είχε τα πάντα: κρασί από handpicked ποικιλίες σταφυλιών που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το IBHA Gastrobar από την “σεφ…τη κάβας” την οινολόγο, Αριάνα Μάντζιου, μοναδικά κοκτέιλ από τον  Νίκο Στρογγύλη που ήρθε να εγκατασταθεί στο Αγρίνιο για να αναλάβει το μπαρ του IBHA και φυσικά μοναδικές μουσικές επιλογές από τον διεθνούς φήμης Dj ,Αλέξανδρο Χριστόπουλο, που έπαιξε μουσική ως Special guest, αποκλειστικά για τα εγκαίνια του IBHA.

Ο χώρος του IBHA gastrobar, συνδυάζοντας την βιομηχανική αισθητική με την pop κουλτούρα φιλοδοξεί να είναι το νέο hot spot στο κέντρο της πόλης και να μας χαρίζει όμορφα διαλείμματα από την καθημερινότητα.

epi-ibha-againia2epi-ibha-againia3epi-ibha-againia4epi-ibha-againia5epi-ibha-againia6epi-ibha-againia7epi-ibha-againia8epi-ibha-againia9epi-ibha-againia10epi-ibha-againia11epi-ibha-againia12epi-ibha-againia13epi-ibha-againia14epi-ibha-againia15epi-ibha-againia17

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 7687 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.