Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:30 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 10:30

Ναύπακτος: “Άρωμα Χριστουγέννων” στην Παπαχαραλάμπειο από Μικτή και Παιδική χορωδία (βιντεο-φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλημμύρισε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες,ύμνους και κάλαντα η κατάμεστη Παπαχαραλάμπειος χθες βράδυ στη γιορτινή μουσική εκδήλωση του δήμου Ναυπακτίας με τη συμμετοχή της Μικτής χορωδίας Ναυπάκτου και της παιδικής χορωδίας του δήμου Ναυπακτίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η ηθοποιός Ειρήνη Ευαγγελάτου με το Χριστουγεννιάτικο διήγημα “Το φτωχό καλό παιδί”.

Τόσο,το παιδικό μουσικό σύνολο του δήμου υπό τη διεύθυνση της μουσικού Π.Τριανταφύλλου,όσο και αυτό της Μικτής χορωδίας Ναυπάκτου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Todor Kabakchiev απέδωσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια,ύμνους και κάλαντα,φέρνοντας το κλίμα της μεγαλύτερης εορτής του έτους ακόμα πιο κοντά μας.

Στην εκδήλωση παρέστη ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ.π.Καλλίνικος Γεωργάτος,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας,ο επικ.της Α.Δ.Κ.Ν.Γιάννης Μπουλές,ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Ντίνος Τσουκαλάς,η πρόεδρος της ΚΕΔΝ Μαρία Ζιαμπάρα,ο πρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Σπύρος Τσέλιος και πλήθος κόσμου.

Ήταν μια εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Ναυπακτίας,στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1027 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.