Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:50 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 01:41

Αγρίνιο: «Άρωμα» Χριστουγέννων με τη φωταγώγηση του δένδρου στην κεντρική πλατεία (φωτό-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εορταστικό κλίμα για τα καλά μπήκε το Αγρίνιο καθώς σήμερα, Πέμπτη 12/12/2019,  φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η καθιερωμένη εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου ο οποίος μέτρησε αντίστροφα για το άναμμα του δένδρου στις 19.00. Στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε ευχές σε όλους και ευχαριστίες σε όσους συμβάλλουν για την οργάνωση και επιτυχία των εκδηλώσεων.

Η σημερινή εκδήλωση, στο πλαίσιο του «παραμυθιού από ζάχαρη», ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου ενώ της φωταγώγησης ακολούθησε συναυλία με την  Big Band της Φιλαρμονικής Ορχήστρας. Τα φαναράκια των ευχών άλλωστε πέταξαν ψηλά στον ουρανό.

Την εκδήλωση  παρουσίασε η Διδάκτωρ Πολιτιστικού Τουρισμού  Έβελυν Τριανταφύλλου και  συμμετείχε η Ακτίνα Εθελοντισμού  του Δήμου Αγρινίου. Προηγήθηκε εξάλλου η «χριστουγεννιάτικη παρέλαση με φαντασία» καθώς γονείς και παιδιά με αφετηρία το χώρο του Κ.Δ.Α.Π. «Φαντασία» διέσχισαν την οδό Παπαστράτου με προορισμό την κεντρική πλατεία για το άναμμα του δέντρου.

agrinionews.gr

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι του Γιάννη Γιαννακόπουλου:


agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1004 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 01:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.