Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 19:17

ΟΑΕΔ: 14 ανοιχτά προγράμματα προσφέρουν περισσότερες από 50.000 θέσεις εργασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο διοικητής του ΟΑΕΔ αναφέρθηκε στη σημασία των προγραμμάτων στην απασχόληση

Για τη σημασία των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ στην απασχόληση αναφέρθηκε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, σε δήλωσή του από τη Λάρισα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και στελέχη του δήμου Λαρισαίων.

Όπως είπε «αυτή τη στιγμή ο ΟΑΕΔ έχει 14 ανοιχτά προγράμματα που προσφέρουν πάνω από 50.000 θέσεις εργασίας», ενώ παρουσίασε επιγραμματικά τις δράσεις του ΟΑΕΔ αυτό το διάστημα.

Σχετικά με τη συνεργασία του ΟΑΕΔ με τις τοπικές κοινωνίας ο κ. Πρωτοψάλτης σημείωσε ότι χρειάζεται ο νέος ΟΑΕΔ να είναι πολύ πιο συντονισμένος με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ενώ μιλώντας για την συζήτηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό είπε ότι «όλες οι δομές στη Θεσσαλία είναι έτοιμες να στηρίξουν κάθε προσπάθεια για την αύξηση της απασχόλησής».

Από τη μεριά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποστήριξε ότι «η αντιμετώπιση της ανεργίας δεν είναι πράξη ανθρωπισμού αλλά δικαιοσύνης» και μίλησε για τη σημασία να εντοπιστούν οι ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος του δήμου Λαρισαίων Γιώργος Σούλτης είπε ότι η συνεργασία με τον διοικητή του ΟΑΕΔ ήταν πολύ καλή, σημειώνοντας ότι πρέπει ο ΟΑΕΔ να στοχεύσει στις διάφορες τεχνικές ειδικότητες.

ethnos.gr

Διαβάστηκε 2870 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.