Σάββατο, 11η Μαίου 2024  6:44 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 17:52

O Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου για την «Βlack Friday»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση με την οποία κάνει σαφές το τι ισχύει και τι όχι κατά την «Βlack Friday» εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου, ενημερώνοντας τα μέλη του αλλά και το καταναλωτικό κοινό. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με την παρούσα Ανακοίνωση θέλουμε να πληροφορήσουμε τους συναδέλφους αλλά και το καταναλωτικό κοινό τα παρακάτω:

Η «Βlack Friday» είναι μια άτυπη προωθητική ενέργεια που την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου τα καταστήματα βάζουν Προσφορές.

Είναι άτυπη διότι δεν κατοχυρώνεται από κάποιο νόμο στην Ελλάδα ως μέρα εκπτώσεων.

Είναι όμως μια πραγματικότητα που αντιγράφηκε από την Αμερική και γίνεται πολύ γρήγορα θεσμός στην Ευρώπη και στη χώρα μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου δεν μπορεί να πάρει απόφαση συνολική για το αν τα καταστήματα θα συμμετάσχουν στο “Black Friday” ή όχι. Αυτό είναι απόφαση του κάθε καταστήματος ξεχωριστά.

Το μόνο που πρέπει να θυμίσουμε σε όσους συμμετέχουν στην προωθητική αυτή ενέργεια της Black Friday είναι:

α) ότι επιτρέπεται μέχρι στο 50% των ειδών τους να κάνουν Προσφορές,

β) πρέπει να στείλουν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο την λίστα με τα είδη που έχουν σε προσφορά αναγράφοντας την παλιά και νέα τιμή».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 781 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.