Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:12 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 17:59

Παναιτωλικός Κ19: Ήττα από τον Παναθηναϊκό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ήττα γνώρισε από έναν ανώτερο Παναθηναϊκό η Κ19 του Παναιτωλικού στον αγώνα που διεξήχθη νωρίτερα σήμερα στις εγκαταστάσεις του Emileon. Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Παναιτωλικού με 0-3.

Το τριφύλλι είχε την καθολική υπεροχή, κάνοντας μάλιστα και 3 δοκάρια. Το σκορ άνοιξε στο 27′ Σούλτσε, ενώ στο 35′ ο Σερπέζης διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 58′, ο Σούλτσε βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, με τον Κοντογιάννη να τον ανατρέπει. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το οποίο ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε.

Τα «καναρίνια» απείλησαν με εκτέλεση φάουλ στο 63′, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκαναν εν τέλει τρία τα τέρματά τους, πάλι με τον Σούλτσε στο 69′. Το 0-3 ήταν και το τελικό σκορ. Για τον Παναιτωλικό αξίζει να αναφερθεί ότι αγωνίστηκε και ο Μπακαδήμας ως βασικός.

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Μπακαδήμας, Σκιαδάς, Κωνσταντόπουλος, Παναγιωτίδης, Ντούκας, Θεοδώρου, Πανταζής, Ντούλιας, Μούκα, Τρομπούκης.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Φραγκούλης, Παναγιωτόπουλος, Μουρατίδης, Σαράκης και Καρατζόλης.

TitormosNet

Διαβάστηκε 1517 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.