Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:00 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 10:42

Τρεις ειδικούς συνεργάτες προσέλαβε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πρόσληψη Τριών (3) ειδικών συνεργατών που είχε ανακοινώσει από τις 10 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Ξηρομέρου. 

Έτσι, στη διαύγεια δημοσιεύτηκε και προσλαμβάνονται : η Παρασκευή Ζαβογιάννη του Ιωάννη – Αρχιτέκτων Μηχανικός, η Λαμπρινή Κούση του Βασιλείου – Πολιτικός Μηχανικός και ο Ευάγγελος Καρράς του Πέτρου – Νομικός, ως ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητείας της παρούσας δημοτικής περιόδου.

Αναλυτικά

Παρασκευή Ζαβογιάννη

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Προσλαμβάνει την Ζαβογιάννη Παρασκευή του Ιωάννη ως Ειδική Συνεργάτιδα (ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικού) για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Θα παρέχει συμβουλευτική δράση για ωρίμανση, δημοπράτηση δημόσιων συμβάσεων. Επίσης ο προγραμματισμός και οι προτάσεις για τη σύνταξη πολεοδομικών και χωροταξικών μελετών, αστικές αναπλάσεις, διατηρητέα κτίρια, αρχαιολογικοί χώροι κλπ. Συνεπικουρία εργασιών γραφείου και εργασιών πεδίου των διαφόρων φυσικών αντικειμένων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Λαμπρινή Κούση

Πολιτικός Μηχανικός

Προσλαμβάνει την Κούση Λαμπρινή του Βασιλείου ως Ειδική Συνεργάτιδα (ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών) για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλευτική δράση για ωρίμανση, δημοπράτηση και υλοποίηση δημοσίων συμβάσεων. Συνεπικουρία εργασιών γραφείου και εργασιών πεδίου των διαφόρων φυσικών αντικειμένων.

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Ευάγγελος Καρράς

Δικηγόρος 

Προσλαμβάνει τον Καρρά Ευάγγελο του Πέτρου ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. 

Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά νομικής φύσεως όπως παροχή εξειδικευμένων συμβουλών για εξώδικα αιτήματα προς τον ∆ήµο, παροχή υποστήριξης σε νομικά θέματα πριν αυτά οδηγηθούν σε δικαστική διαδικασία, παροχή συμβουλών και επιμέλεια συμβάσεων και συμφωνιών του ∆ήµου µε τρίτους και γενικότερα παροχή νομικών υπηρεσιών όπου ζητηθούν. 

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

xiromeronews.gr

Διαβάστηκε 797 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.