Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 10:27

Το Αρχοντοχώρι απέκτησε τον δικό του Πολιτιστικό Σύλλογο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ένα από τα ιστορικότερα χωριά του Ξηρομέρου, το Αρχοντοχώρι, απέκτησε τον δικό του Πολιτιστικό Σύλλογο. Με μεγάλη συμμετοχή και πολλούς νέους πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη 23.10.2019, στο Κοινοτικό Κατάστημα Αρχοντοχωρίου, η συνάντηση για την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος».
Μεταξύ των άμεσων στόχων του νεοσύστατου συλλόγου είναι, η διατήρηση και η διάσωση της λαϊκής παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, η αρμονική ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των μελών, κ.α.
Στην συνάντηση εγκρίθηκε το καταστατικό και είχαμε ορισμό προσωρινής διοίκησης, η οποία αποτελείται απο τους: Λευτέρης Πιτσινέλης, Γεράσιμος Καβούνος, Σπύρος Πεταλιάς, Γιάννης Ρετούλης, Γιάννης Πεταλιάς, Παρασκευάς Κολλιάς, Παναγιώτης Κρίθυμος, Βασίλης Αϊδόνης, Επαμεινώνδας Παπαναστάσης και Γιώργος Χολής.
 
 
xiromeronews.gr
 
Διαβάστηκε 1289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.