Σάββατο, 4η Μαίου 2024  7:08 πμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 22:05

Αξιοσημείωτη εκδήλωση στο Αγρίνιο από τον Σύλλογο Νεφροπαθών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα το μεσημέρι έλαβε χώρα σε κέντρο του Αγρινίου (ΠΙΘΑΡΙ) μεγάλη συνεστίαση μελών και φίλων του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας όπου παρουσιάσθηκε το θέμα «Η Τέχνη για μια καλύτερη ζωή μέσα από την Νεφροπάθεια.»

Στην εκδήλωση παρέστησαν νοσηλευόμενοι και πολλοί νοσηλευτές και από τις τρεις μονάδες Τεχνικού Νεφρού στο Αγρίνιο.
Παρέστησαν η νεφρολόγος Μαρία Βαρδούλακη και ο προϊστάμενος κ.Τσικρίκας από το Διαγνωστικό Κέντρο Ευήνωρ, η προϊσταμένη κ.Νικολακοπούλου από το Νοσοκομείο Αγρινίου , , ο προϊστάμενος κ.Βενέρης από το Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου .

Βασικοί εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ψυχίατρος κ.Σκαμνέλος και η ψυχολόγος κ.Τσουφλίδου

Στην εκδήλωση αυτή απονεμήθηκε Τιμητική πλακέτα στην κ.Κων/να Αλεξοπούλου για τον αγώνα ζωής 30 χρόνων με την αιμοκάθαρση.

Μετά από αυτή την εκδήλωση το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε να συνεχίσει και με άλλες ενέργειες ανάδειξης και προβολής των προβλημάτων των νεφροπαθών.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 854 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.