Πέμπτη, 23η Μαίου 2024  2:02 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 10:59

Μεσολόγγι – Οδός Κύπρου: Η υπογείωση των καλωδίων είναι αναγκαία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτό αποφάσισε µετά από πολλή κουβέντα το Δηµ. Συµβούλιο – Ποιο δίληµµα έβαλε η δηµοτική αρχή – Δεν πείστηκε στο σύνολό της η αντιπολίτευση

Tο γεγονός ότι στην οδό Κύπρου δεν προβλέφθηκε η υπογείωση των καλωδίων προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων που ζήτησαν από τον δήμο να φροντίσει, ενόσω το έργο είναι σε εξέλιξη, να προστεθεί και αυτό το κομμάτι.

Τι αίτημα πάνω στο οποίο κλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου να αποφασίσει έκανε λόγο για τμηματική διακοπή εργασιών του έργου: «Ανάπλαση διαύλου πόλης και Βυρώνειο πάρκο – Ανάπλαση οδού Κύπρου». Η μη πρόβλεψη απομάκρυνσης των καλωδίων που κρέμονται πάνω από τον δρόμο και των στύλων φωτισμού, προκάλεσε την αντίδραση περίπου 300 κατοίκων που θεωρούν ότι ήταν μια ευκαιρία να γίνει ένα έργο ολοκληρωμένο. Ο αντιδήμαρχος Σπ. Διαμαντόπουλος, ως εισηγητής, ενημέρωσε ότι έχουν γίνει επαφές με την ΔΕΗ και αναμένονται οι τελικές ενέργειες.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 771 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.