Είναι με ιδιαίτερη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας και φέτος με αφορμή την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς 2019 – 2020.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα, χρονιά που γιορτάζουμε τα 110 χρόνια του Ελληνικού Προσκοπισμού, ανοίγουμε πάλι τις πόρτες στα παιδιά μας.

Η χρονιά που μας έρχεται είναι γεμάτη εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, Βαθμοφόρους με όρεξη για παιχνίδι και άφθονες προσκοπικές περιπέτειες και φυσικά την διοργάνωση της Π.Α.Π.Ε. στην πόλη μας, το Αγρίνιο (Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση). Μια δράση που αφορά τους προσκόπους όλης της Ελλάδας  και πιο συγκεκριμένα μια δράση των εφήβων μελών μας, των ανιχνευτών.

Οι εγγραφές μας φέτος ξεκίνησαν γρήγορα με μόνο στόχο μας την ομαλότερη διεκπεραίωση τους.

Τόσο οι Βαθμοφόροι όσο και η Επιτροπή Γονέων του Συστήματος, θα χαρούμε να είμαστε παρέα και αυτή την χρονιά για να δώσουμε συνέχεια στην περσινή μας επιτυχία και να οδηγήσουμε το Σύστημά μας σε ψηλότερα προσκοπικά ανεβάσματα έτσι όπως μόνο οι Πρόσκοποι του Αγρινίου ξέρουν.

Καλή Προσκοπική χρονιά!!!

1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου.

Παπαρηγοπούλου 55B, Εργατικές Κατοικίες Αγ. Ιωάννη, 30100 – Αγρίνιο,

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sinidisi.gr