Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:00 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 18:16

ΑΟ Αγρινίου: Το Β’ μέρος των συνεντεύξεων της media day

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε παρακάτω το 2ο μέρος των συνεντεύξεων από τη media day του ΑΟ Αγρινίου, ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ.

Συγκεκριμένα τις συνεντεύξεις των Αντώνη Μιχάλογλου, Κέβιν Φραντσέσκι, Νίκου Καμάρα, Σπύρου Σταμίρη, Κώστα Μινασιάν και του βοηθού του Γιάννη Διαμαντάκου, Θοδωρή Γιαννακόπουλου.

Ο Αντώνης Μιχάλογλου αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την Α2 Εθνική Κατηγορία και για το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Κέβιν Φραντσέσκι μίλησε για τις πρώτες μέρες στο Αγρίνιο και την εικόνα που έχει από τα πρωταθλήματα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Νίκος Καμάρας αναφέρθηκε στα στοιχεία που χρειάζονται για να εμφανιστεί η ομάδα έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Σπύρος Σταμίρης και ο Κώστας Μινασιάν μίλησαν για την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Τέλος ο βοηθός προπονητή της ομάδας του Αγρινίου, Θοδωρής Γιαννακόπουλος, μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις από το Αγρίνιο και για τη συνεργασία του με το Γιάννη Διαμαντάκο.

Αναλυτικά οι συνεντεύξεις:

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1355 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.