Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:36 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 09:24

Στην Εθνική κορασίδων 4 παίκτριες από την ομάδα Μεσολόγγι 2008

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Κατερίνα Φαλιδα ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Λιθουανία από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου μεταξύ των παικτριών κάλεσε και τέσσερις παίκτριες του Μεσολόγγι 2008.

Πρόκειται για τις , Άννα – Μαρία Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα Μαρκουτσά, Βάσια Βάτσικα και Βάσια Γιαννακά. 

Αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Μεσολογγίου η κλήση αθλητριών του συλλόγου στην Εθνική . Η σοβαρή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια το Μεσολόγγι 2008 για την αναγέννηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας , αποδίδει καρπούς.

Επίσης είναι μεγάλη τιμή για τις τέσσερις κοπέλες να αγωνίζονται με τα χρώματα της χώρας μας. Η Εθνική μας ομάδα κορασίδων θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες : ΕΙΡΕ, Αλβανία και την ” οικοδέσποινα ομάδα” της Λιθουανίας. Προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου( 11 όμιλοι) καί οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες..

Όλη η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 εύχεται στις δύο Βάσιες στην Άννα-Μαρια καί στην Δήμητρα και στην Εθνική ομάδα καλή επιτυχία.

onairnews.gr

Διαβάστηκε 433 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.