Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 22:14

Ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στους Άτλαντες Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την επόμενη εβδομάδα

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Άτλαντες Αγρινίου, στο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας στο Δοκίμι Αγρινίου. Παράλληλα με τις εγγραφές ξεκινούν και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής.

Καθημερινά, λοιπόν, στα γραφεία των αθλητικών εγκαταστάσεων θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές τόσο των νέων αθλητών (ηλικίας από 5 έως 16 ετών), αλλά και οι ανανεώσεις των παλιών αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου (αγοριών και κοριτσιών).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6974 906159, 26410 29002 (Τσιμιδάκης Αντώνης – Υπεύθυνος Ακαδημιών).

«Ο αθλητισμός είναι συμπεριφορά, είναι τρόπος αγωγής»

Στο σχετικό της κάλεσμα, η Ακαδημία περιγράφει την φιλοσοφία της, η οποία επικεντρώνεται στο παιδί, την παιδεία και τον Αθλητισμό.

Λέει χαρακτηριστικά:

«Έχοντας ως βάση την πολυετή γνώση και εμπειρία μας,και με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της ακαδημίας,φέτος προβήκαμε στην επιστημονική υποστήριξη και συνεργασία με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο τόσο σε αθλητικό όσο και σε παιδαγωγικό επίπεδο.

Γιατί ο αθλητισμός – το παιδικό ποδόσφαιρο σαν ομαδικό άθλημα αγαπητοί γονείς, δεν είναι μόνο πάσα, σουτ και γκολ. Είναι συμπεριφορά, είναι τρόπος αγωγής, είναι σωστή διαπαιδαγώγηση, είναι παιδεία, είναι χαρά.

Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς, στον σχολικό και στον αθλητικό τομέα.»

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 398 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.