Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:11 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 11:29

Εκδήλωση για τα Βυζαντινά μνημεία του τόπου στην Ανάληψη Τριχωνίδας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση για τα Βυζαντινά μνημεία του τόπου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Ανάληψη Τριχωνίδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανιας και Λευκάδας.

Περιελάμβανε ομιλίες και οπτικοακουστικό υλικό για τα Βυζαντινά μνημεία. Στη συνέχεια χορός Ιεροψαλτών απέδωσε ύμνους από την εκκλησιαστική υμνολογία και τραγούδια από τη μεγάλη δημοτική παράδοση του τόπου.

«Ευχαριστούμε τον πατέρα Αρσένιο για τη φιλοξενία και τους πολιτιστικούς συλλόγους, Ανάληψης, Πουλιανης και Κόφτρας καθώς και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Δείτε φωτογραφίες:

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 505 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.