Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 11:45

Ντέρμπι με το καλημέρα στην Premier League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η σπουδαία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ.

Η φετινή μονομαχία για τη διεκδίκηση του τίτλου στην Αγγλία αναμένεται και φέτος να είναι για δύο ομάδες. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ, που τη σεζόν 2018/19 προσέφεραν μια σπουδαία μάχη σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, η οποία κράτησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του… μαραθωνίου.

Ωστόσο, η ποιότητα του πρωταθλήματος, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια έχει προοδεύσει σε τέτοιο βαθμό, που για τις πρώτες τέσσερις θέσεις συντελείται ένας… πόλεμος ανάμεσα σε ποδοσφαιρικούς κολοσσούς, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Τσέλσι,η Τότεναμ, με αυτές τις ομάδες να παλεύουν για δύο θέσεις, αν υποθέσουμε ότι Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είναι ένα σκαλοπάτι ψηλότερα από τους ανταγωνιστές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, διεξάγεται ένα τεράστιο ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Τσέλσι και σύμφωνα και με τα προγνωστικά της sportingbet, οι ισορροπίες του συγκεκριμένου ζευγαριού είναι ιδιαιτέρως λεπτές.

Σε φάση ανοικοδόμησης

Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό εν όψει της φετινής σεζόν. Αμφότερες έχουν αποφασίσει ότι αυτή η χρονιά θα είναι του restart, καθώς από τη μία πλευρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να μην έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας μετά την απόσυρση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ η Τσέλσι μετά την απαγόρευση μεταγραφών που της επιβλήθηκε και την πώληση του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε τα ηνία σε έναν άπειρο προπονητή, αλλά εμβληματική προσωπικότητα για το club, τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «κόκκινοι διάβολοι», έχοντας πλέον ως μόνιμο τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, έχοντας βρει θεωρητικά τον επόμενο ηγέτη στην άμυνά τους. Ο λόγος για τον Χάρι Μαγκουάιρ, που αποκτήθηκε από τη Λέστερ αντί 88 εκατ. Ευρώ και υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα το νέο του 6ετές συμβόλαιο. Πέρα από αυτή την κίνηση, η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ακόμα μία μεταγραφή από το Νησί, αποκτώντας τον Γουάν-Μπισάκα από την Κρίσταλ Πάλας, με το κόστος να φτάνει τα 50 εκατ. Ευρώ για τον νεαρό Άγγλο μπακ.

Από εκεί και πέρα, το φετινό καλοκαίρι πλήγωσε ανυπολόγιστα την Τσέλσι. Αποχώρησε ο απόλυτα πετυχημένος, Μαουρίτσιο Σάρι, αποχώρησε ο παικταράς, Εντέν Αζάρ, αποχώρησε εσχάτως και ο Νταβίντ Λουίς, οπότε οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον, γνωρίζουν ότι πρέπει να δουλέψουν με διαφορετικές συνθήκες και μάλιστα χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών.

Η σέντρα στην αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 18:30 και είναι γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Διαβάστηκε 412 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.