Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:25 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 17:07

«Yellow Power»: Εξέπληξε ευχάριστα και… συνεχίζεται στα επίσημα παιχνίδια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αρκετοί είναι οι φίλοι του Παναιτωλικού που δεν γνώριζαν για την επανακυκλοφορία του «Yellow Power» στο φιλικό με τη Μπενφίκα στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για το περιοδικό που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από περίπου 10 χρόνια (ίσως και κάτι παραπάνω) όταν ακόμη η ομάδα του Αγρινίου αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που τότε… έτριβαν τα μάτια τους, μη μπορώντας να πιστέψουν πως ένα τέτοιο περιοδικό κυκλοφορούσε από ελληνικό σύλλογο και μάλιστα της Γ’ Εθνικής!

Αφιερώματα, συνεντεύξεις όπως και ανάλυση του αντιπάλου του Παναιτωλικού ήταν μερικά από αυτά που μπορούσε να διαβάσει κάποιος στο περιοδικό. Όπως όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή όμως έχουν ένα τέλος, έτσι και το περιοδικό κάποια στιγμή έπαψε να κυκλοφορεί…

Φίλοι της ομάδας του Αγρινίου εξέφρασαν πολλές φορές την απορία «γιατί σταμάτησε να κυκλοφορεί»; Την απάντηση λοιπόν έδωσε η ΠΑΕ στο φιλικό με τη Μπενφίκα, επανακυκλοφορώντας το «Yellow Power» και μάλιστα διατηρώντας το υψηλό επίπεδο του περιοδικού που αγάπησαν οι φίλοι της.

Το «Yellow Power» λοιπόν, εξέπληξε ευχάριστα με την επιστροφή του και… θα συνεχίσει να κυκλοφορεί στα επίσημα παιχνίδια του «Τίτορμου».

https://www.agriniopress.gr/wp-content/uploads/2019/08/yellow-power-2.jpg

https://www.agriniopress.gr/wp-content/uploads/2019/08/yellow-power-6.jpg

https://www.agriniopress.gr/wp-content/uploads/2019/08/yellow-power-3.jpg

https://www.agriniopress.gr/wp-content/uploads/2019/08/yellow-power-4.jpg

https://www.agriniopress.gr/wp-content/uploads/2019/08/yellow-power-5.jpg

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 554 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.