Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 17:45

Με επιτυχία η βραδιά γευσιγνωσίας της Inner Wheel στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O όμιλος Ιnner Wheel Aγρινίου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 26 Ιουνίου 2019 στο κτήμα Amaro την καθιερωμένη βραδιά γευσιγνωσίας.Τα έσοδα θα διατεθούν σε στοχευμένες δράσεις,οικονομικής και υλικής ανακούφισης πολιτών μας.

«Η πρόεδρος του Ομίλου κα Μαρία Γιαννοπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την αθρόα συμμετοχή τους.Παρόντες στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και Μαρία Παπαγεωργίου, ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος κος Λάμπρος Δημητρογιάννης και πλήθος συμπολιτών μας. Πολλά ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που συμμετείχαν σε αυτή την υπέροχη βραδιά, μέρος της επιτυχίας της οποίας ήταν η δική τους συμμετοχή.Τα πλατιά τους χαμόγελα και τα ευχαριστώ τους μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο και τις δράσεις μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Inner wheel Aγρινίου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 610 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.