Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:23 πμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 11:47

Πέντε μετάλλια για τον Τίτορμο Αιτωλοακαρνανίας στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα υπέροχο τριήμερο με πολλές νίκες, καταπληκτικές εμφανίσεις, φοβερές ανατροπές σκορ και ξέφρενους πανηγυρισμούς από μικρούς και μεγάλους έζησαν τα Τιτορμάκια  στην Αθήνα στις 20-22 Ιουνίου συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα «Kim e Liu» στα πρότυπα και με κανονισμούς Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Τα Μετάλλια κατέκτησαν οι εξής αθλητές:

ΧΡΥΣΟ Μετάλλιο η ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΝΙΚΗ,

ΑΣΗΜΕΝΙΟ Μετάλλιο ο ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,

ΑΣΗΜΕΝΙΟ Μετάλλιο η ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ,

ΧΑΛΚΙΝΟ Μετάλλιο ο ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,

ΧΑΛΚΙΝΟ Μετάλλιο ο ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή, προσπάθησαν και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον και την επόμενη Αγωνιστική Διοργάνωση, είναι οι εξής : Μαλούσης Κων/νος, Μήτση Ζωή, Μυρισιώτη Παναγιώτα, Παπαναστασίου Ευθύμης, Σβεντζούρυς Βλάσης και Σμαράιδου Ειρήνη

Το Δ.Σ. , ο Δάσκαλος και προπονητής κος Γιαννιώτης  Χρήστος και οι φίλοι του συλλόγου συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τους εύχονται ανάλογες επιτυχίες και στην επόμενη σεζόν!

dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 602 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.