Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  9:52 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 01:35

Ο Νίκος Αλιάγας έκανε «φίρμα» τον Χαρίλαο Τρικούπη στη Γαλλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής που κάνει τεράστια καριέρα στη Γαλλία έκανε εμφάνιση φορώντας μπλούζα του Χαρίλαου Τρικούπη, όπως αποκάλυψε το aixmi-news.gr.

Έναν δημοσιογράφο και παρουσιαστή που κάνει τεράστια καριέρα στη Γαλλία και είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη έχει οπαδό ο Χαρίλαος Τρικούπης. Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα. Ο Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής που ζει στην Γαλλία και θεωρείται τεράστιο όνομα στον τομέα του είναι φαν της ομάδας του Μεσολογγίου

Ο Νίκος Αλιάγας είναι πιστός οπαδός του Χαρίλαου Τρικούπη! Ο 50χρονος Έλληνας γεννήθηκε μεν στο Παρίσι, αλλά η καταγωγή του πατέρα του είναι από το Σταμνά Μεσολογγίου. Μάλιστα ο πατήρ Αλιαγάς φρόντισε να μεταδώσει την αγάπη του για το Μεσολόγγι στα παιδιά του και ο γιος Αλιαγάς επισκέπτεται πολύ συχνά τον τόπο αυτό.

Όπως αποκάλυψε aixmi-news.gr ο Νίκος Αλιάγας είναι υποστηρικτής και του μπασκετικού… καμαριού του Μεσολογγίου, του Χαρίλαου Τρικούπη. Είναι οπαδός της ομάδας και το σάιτ παρουσίασε φωτογραφία του 50χρονου δημοσιογράφου και παρουσιαστή στην οποία ο Αλιάγας φορούσε μια μπασκετική φανέλα που έγραφε «Μεσολόγγι basketball» και αναφερόταν φυσικά στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Το ρεπορτάζ το αναδημοσίευσε και η σελίδα του Χαρίλαου Τρικούπη στο Facebook όπου ο σύλλογος μιλούσε για μεγάλη τιμή και ευχαριστούσε στον Αλιάγα για την προβολή που κάνει στη ομάδα στο εξωτερικό:

Το post ανέφερε: «Μεγάλη τιμή για τη πόλη και το Σύλλογο μας!!! Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη προβολή που μας κάνει στο εξωτερικό»!!!

Πηγή: basketblog.gr

Διαβάστηκε 758 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.