Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:26 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 14:30

Ένωση Αγρινίου: νέα εποχή στην υποστήριξη των παραγωγών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τριπλασιάσαμε τα τετραγωνικά στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες απαιτήσεις των παραγωγών, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σε άνετο και αξιοπρεπές περιβάλλον.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ γνωστοποιεί ότι οι υπηρεσίες των επιδοτήσεων και της υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ, του κτηματολογίου, των αγροτικών μελετών και προγραμμάτων, των αδειοδοτήσεων και γενικότερα το συνολικό αντικείμενο του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών, έχει ήδη μεταφερθεί στα νέα, άνετα γραφεία, ακριβώς δίπλα απ’ το χώρο που έως πρότινος απευθύνονταν οι αγρότες, πάντα στην οδό Παπαϊωάννου 23, όπου και τα κεντρικά γραφεία του Συνεταιρισμού.

Πρόκειται για το ανεξάρτητο κτίριο του πρώην super market SISSA (είσοδος πίσω από την πρώην Αγροτική Τράπεζα), το οποίο πλήρως ανακαινίστηκε και κατάλληλα διαμορφώθηκε, στελεχώθηκε δε με πρόσθετο προσωπικό, ώστε η υποστήριξη των αγροτών να αποκτά ουσιαστικό περιεχόμενο, σε συνθήκες αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας. 

Η παροχή υψηλού επιπέδου συνδυασμένων υπηρεσιών σε συνάρτηση με τις παράλληλες δράσεις και πρωτοβουλίες μας υπέρ του αγρότη, όπως άλλωστε προβλέπεται απ’ το ιδρυτικό καταστατικό λειτουργίας του Συνεταιρισμού, είναι τα βασικά εκείνα στοιχεία για τα οποία ο αγροκτηνοτροφικός κόσμος της περιοχής εμπιστεύεται απόλυτα την Ένωση Αγρινίου για όλες του τις υποθέσεις, ασφαλώς και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, όπως περίτρανα αποδεικνύεται και αυτή τη χρονιά, αφού οι παραγωγοί γνωρίζουν καλά και εμπιστεύονται την Ένωση Αγρινίου, τον Συνεταιρισμό που ξέρει να τους δικαιώνει και να ανταποδίδει αυτή την εμπιστοσύνη.

Το γεγονός ότι ο αγροτικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής σταθερά απευθύνεται στην Ένωση Αγρινίου για κάθε του ανάγκη, σαφώς και για τη συμμετοχή του σε δράσεις αγροπεριβαλλοντικών ενισχύσεων, σχέδια βελτίωσης, γεωργοτεχνικοοικονομικές μελέτες εκλογής γεωργικού ελκυστήραμελέτες ενεργειακών αναγκών αγροτικής εκμετάλλευσης φυτικής και ζωικής κατεύθυνσης, αλλά και μελέτες άρδευσης για τη βέλτιστη διαχείριση νερού, σε προγράμματα όπως αυτό των νέων αγροτών, της βιολογικής γεωργίας και βιολογικής κτηνοτροφίας, της μεταποίησης, για την αδειοδότηση ακόμη των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, την εξισωτική αποζημίωση, την επιστροφή ΦΠΑ, τις υπηρεσίες αιτημάτων μεταβολής, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τις μεταβιβάσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί, δεικνύει την άρρηκτη σχέση που με συνέπεια έχει οικοδομηθεί σε θεμέλια αξιοπιστίας και φερεγγυότητας.

Η Ένωση Αγρινίου είναι από τους πλέον υγιείς και ισχυρούς Συνεταιρισμούς της χώρας. Ανήκει στα μέλη της, στους αγρότες. Ανήκει σε εσένα. Και για εσένα έγιναν αυτά τα υπέροχα, νέα γραφεία του Kέντρου Υποστήριξης Αγροτών. Η Ένωση Αγρινίου επιστρέφει πάντα σε εσένα τα όποια κέρδη υπάρχουν, με επενδύσεις και ολοκληρωμένη διαχείριση.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 850 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία