Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 02:19

Κώστας Κορδάτος "Επι Μένουμε Καινούργιο" : Προσκαλούμε-προκαλούμε δημόσια ανοιχτή συζήτηση - Ντιμπέιτ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Προσκαλούμε-προκαλούμε δημόσια ανοιχτή συζήτηση (Ντιμπέιτ) μεταξύ εκπροσώπων όλων των συνδυασμών, που συμμετέχουν στις εκλογές τις 26-5-2019 για το Συμβούλιο Κοινότητας Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου. Προκειμένου οι συνδημότες μας να ενημερωθούν επαρκέστερα για τις θέσεις-απόψεις όλων των υποψηφίων συμβούλων και εν δυνάμει υποψηφίων Προέδρων Κοινότητας Καινούργιου, πριν κάνουν την τελική τους επιλογή.

Θεωρούμε ότι ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει πλέον την κοινή παρουσία των θέσεων και απόψεων των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, έξω από τις παλιές πρακτικές και μεθόδους. Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις Καινουργίωτισσες και Καινουργιώτες να κρίνουν και να συγκρίνουν την καλλίτερη επιλογή για το τόπο μας.

Εν αναμονή της απάντησης  από τους άλλους συνυποψήφιους μας, δηλώνουμε ότι ο συντονισμός της συζήτησης ας γίνει με κάθε πρόσωπο που θα προτείνουν οι άλλοι συνδυασμοί, εμείς εκ των προτέρων συμφωνούμε.

Τόπος και χώρος ας  επιλεγεί ο καταλληλότερος στο χωριό, ύστερα από συνεννόηση με τον συντονιστή και τους εκπροσώπους των συνδυασμών.  

Καινούργιο 9-05-2019

Από το Γραφείο Τύπου

Κορδάτος Κωνσταντίνος (Τάκης) του Διονυσίου

Συντονιστής Συνδυασμού

 

Διαβάστηκε 1089 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/