Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 00:52

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17/4 τα εγκαίνια του Πασχαλινού Φιλανθρωπικού Bazaar του Σκοπού Ζωής Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Οµάδα Εθελοντών του Σκοπού Ζωής Αιτωλοακαρνανίας μαζί με την κλόουν Παστελίτσα, διοργανώνει Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar χειροποίητων ειδών και λαμπάδων από 17 έως 27 Απριλίου 2019 στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς µε την ευγενική χορηγία του Δήµου Αγρινίου για την οικονοµική ενίσχυση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) Αγρινίου.

Ωράρια Λειτουργίας: 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00

images 01

images 02

images 09

images 10

images 11

Τα εγκαίνια του Bazzaar πραγματοποιήθηκαν Τετάρτη 17/4 βράδυ, παρουσία εκτός των άλλων, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δήμου Αγρινίου κας Μαρίας Παπαγεωργίου, της εθελόντριας του σκοπού ζωής κλόουν Παστελίτσα, και του γνωστού μοντέλου – παρουσιαστή Γιάννη Σπαλιάρα. Στον χώρο της έκθεσης βρέθηκε και το AgrinioBestOf.gr με την Χρύσα Σπαή.

images 38

Ο κος Γιάννης Σπαλιάρας μας δήλωσε: «Δέχθηκα την πρόσκληση από τον φίλο μου τον Βαγγέλη τον Καρακίτσο και από την συντροφό του την Γωγώ για να παρευρεθώ στην όμορφη αυτή έκθεση που έχει έναν υπέροχο φιλανθρωπικό σκοπό «Σκοπό Ζωής». Τα έσοδα πάνε σε συγκεκριμένο ίδρυμα που έχει έδρα στον Πειραιά αλλά από ότι βλέπω δραστηριοποιείται και σε όλη την Ελλάδα. Προσπαθώ όσο μπορώ στον ελευθερό μου χρόνο να στηρίζω φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και ευαίσθητες ομάδες. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε αυτή την υποχρέωση να βοηθάμε καθένας ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει σε ελεύθερο χρόνο και σε χρήματα. Εμείς οι άνθρωποι που είμαστε μπροστά από τις κάμερες έχουμε την υποχρέωση να κινητοποιούμε τον κόσμο προς αυτή την κατέυθυνση και με τιμά πραγματικα που βρίσκομαι εδώ και για την πολύ θερμή υποδοχή που μου έγινε. Το μηνυμά μου για το Πάσχα είναι να περάσετε όλοι πολύ όμορφα με τις οικογενειές σας και να θυμάστε ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μας».

images 06

images 04

images 36

Η κα Ξανθίπη Παπαδημητρίου υπεύθυνη των εθελοντών «Σκοπού ζωής» μας δήλωσε: «Για άλλη μια φορά οι εθελοντές του Νομού Αιτωλ/νιας πραγματοποιούν φιλανθρωπικό bazaar. Σκοπό έχουν να δέιξουν το ταλέντο τους αλλά παράλληλα να αποδώσουν ένα σεβαστό ποσό στην φιλανθρωπία. Στηρίζουμε πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου τις ευπαθείς ομάδες. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 27 του μήνα. Εδώ μπορεί κάποιος να βρεί λαμπάδες, διάφορα διοκοσμητικά στοιχεία για το Πάσχα και όχι μόνο. Όλα τα έργα είναι χειροποίητα. Η ομάδα Εθελοντών Αιτωλοακαρνανίας αποτελείται από είκοσι χειροτέχνες και έξη παροχής υπηρεσιών.Τα μηνυμά μας για το Πάσχα είναι:  Υγεία, σωματική και ψυχική. Θετική σκέψη και ένα χαμόγελο κάθε μέρα.»

images 23

images 24

images 25

images 26

images 27

images 28

images 29

images 32

images 33

images 34

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr με επι πλέον στοιχεία και φωτο από το sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 4939 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033