Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:36 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 18:34

Πρωτοβουλία για την ανάδειξη του Μεσολογγίου σε γαστρονομικό προορισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην προσπάθεια που θα γίνει για την ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και την ανάδειξη του Μεσολογγίου σε γαστρονομικό προορισμό, το Τμήμα Γαστρονομίας του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου συμβάλλει στη συγκέντρωση όλων των παραδοσιακών συνταγών της τοπικής κουζίνας.

Καλεί όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει στην διαδικασία αυτή όπως επικοινωνήσει είτε με την Γραμματεία του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου (Τηλ./Fax: 26310 25564- Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.),  είτε με τον υπεύθυνο του Τμήματος γαστρονομίας, κ. Σπύρο Κιτσινέλη, στο νούμερο 6936790104.

Διαβάστηκε 1633 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.