Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 02:04

Φανταστικές εικόνες από τη Μπούκα Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι να πει κανείς μπροστά σε αυτές τις πανέμορφες λήψεις του Αμβρακικού, της Μπούκας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής που σε ταξιδεύει…

Αν προσέξετε καλά, στην φωτογραφία διακρίνεται η στρογγυλή γραμμή της υδρογείου, τα… σκαλισμένα σπιτάκια της Μπούκας και τον γοητευτικό ήλιο που “χύνεται” στον Αμβρακικό κόλπο.Ο Δημήτρης Λιάτσος άρχισε να πετά πάνω από την Μπούκα πριν από περίπου 3 χρόνια και με το paramoter του τραβάει μοναδικές φωτογραφίες.

Ο Αμβρακικός, η πεδιάδα της Μπούκας αλλά και τα βουνά που περιβάλλουν όλον αυτόν τον τόπο συνθέτουν εικόνες που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Τη μια στιγμή νιώθεις “μεγάλος” εκεί ψηλά, σαν να πετάς πάνω από μια μαγική μακέτα, αλλά την αμέσως επόμενη καταλαβαίνεις το πόσο μικρός είσαι μέσα σε αυτό το τοπίο, λέει ο θαρραλέος τύπος.

www.iaitoloakarnania.gr

Απολαύστε τις μαγικές εικόνες…

Διαβάστηκε 8056 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 21:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία