Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 20:53

Μειώνονται οι ομάδες της Α΄ Εθνικής από τη νέα σεζόν - Πόσες υποβιβάζονται την φετινή αγωνιστική χρονιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O κύβος ερρίφθη. Η αναδιάρθρωση είναι γεγονός και έτσι το νέο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής  θα διεξαχθεί με 14 και όχι με 16 ομάδες, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης παρουσιάστηκε κάθετος στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι στο γραφείο του με τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου.

Ο υφυπουργός κατέστησε σαφές στους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της Λίγκας πως αν επιμείνουν στην απόφασή τους για 16 ομάδες στην Α΄Εθνική  το 2019/20 και μείωσή τους σε 14 από το 2020/21, η οικονομική συμφωνία που υπήρχε με την κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον ισχύ.

Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο η άλλη πλευρά έκανε πίσω και έτσι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, ενώ θα καθιερωθεί και η Α΄Εθνική  2 με τη συμμετοχή πιθανότατα 12 ομάδων.

Παράλληλα, είναι πλέον δεδομένο πως υποβιβάζονται τρεις ομάδες απευθείας από τη φετινή Α΄Εθνική  (14ος, 15ος και 16ος), ενώ ο 13ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Β΄Εθνικής.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 457 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.