Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 18:15

Τσεκάρει τον Λιάβα ο Ολυμπιακός και… μιλάει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 18χρονος αμυντικός βρίσκεται στην ελληνική ατζέντα του Ολυμπιακού και το κυριακάτικο (7/4) παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Παναιτωλικό, προσφέρεται όχι μόνο για scouting report, αλλά και για μεταγραφική κουβέντα με τους Αγρινιώτες. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, στον Ολυμπιακό στρέφουν τις κεραίες τους σε περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που δείχνουν πως διαθέτουν το αγωνιστικό…πακέτο να κάνουν καριέρα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Λιάβας.

Γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 2001, υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και συστήθηκε (ως rookie) στο ποδοσφαιρικό κοινό της Super League.

Ο κόουτς της αγρινιώτικης ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, έβγαλε στον…αφρό τον 18χρονο δεξιό μπακ ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως αριστερός μπακ και αμυντικός μέσος.

Την τρέχουσα σεζόν μετράει 19 συμμετοχές (937 λεπτά) με την ομάδα του Αγρινίου και «φτιάχνει» το όνομά του.

Όχι μόνο μέσω των συμμετοχών του στον Παναιτωλικό, αλλά και μέσα από τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων.

Στα προ ημερών παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Αγγλία στο πλαίσιο των αναμετρήσεων του Elite Round, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση «γαλανόλευκους» παίκτες (σκόραρε στην αναμέτρηση κόντρα στην Αγγλία) γράφοντας το όνομά του σε πολλά μπλοκάκια ξένων σκάουτερ.

Μια φορά, το όνομα του Λιάβα βρίσκεται εδώ και καιρό αποθηκευμένο (και) στην ελληνική ατζέντα του Ολυμπιακού.

Και το κυριακάτικο (7/4) παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας με τον Παναιτωλικό προσφέρει μια καλή ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους», όχι απλά και μόνο να πάρουν μια ακόμα (live) γεύση από τον νεαρό αμυντικό, αλλά και να συζητήσουν δια ζώσης με τους ανθρώπους της αγρινιώτικης ομάδας για την μεταγραφή του.

Μ΄ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια!

sdna.gr

Διαβάστηκε 820 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.